Soffydream 2009.11.14. 14:54

Poux

Vagyis tetvek. Az ikrek tetvesek, és jobban teszem, ha én is használom a samponjukat, mert sok hajam van, és elkaphatom. Hát köszi, már csak erre vágytam.

Ydriss baba túl van a műtéten, ami fogalmam sincs mi volt, de jól van és ez a lényeg.

Most már tényleg úgy érzem magam, mint aki teljesen a csoporthoz tartozik és ez nagyon jó érzés. Most nem nekem kell segíteni, hanem vasárnap én csinálok pluszt, hogy segítsek valakinek. Simán egyedül mernek hagyni, mert már tudják, hogy mindent meg tudok csinálni. :)

Egyébként ezen kívül nem nagyon történik semmi érdekes. Általában túl fáradtak vagyunk ahhoz, hogy bárhova is elmenjünk. Viszont sok filmet és mesét nézünk. Most bepótolom a sok Disney filmet, ami a gyerekkoromból kimaradt: Szépség és szörnyeteg, Aladdin, Tarzan. :)

Amit viszont egyedül néztem és nagy hatással volt rám, az a Tizenhárom. Már korábban is meg akartam nézni, de valahogy sose úgy jött ki. Egy 13 éves lányról szól, aki egyszer csak kilép jókislány mivoltából, mert összeismerkedik egy "menő" csajjal. És innen nincs megállás:pia, drog, szex. És egyszerre látjuk a családja szemszögéből is. Az anyuka nem érti, hogy mi történt a kicsi lányával, akivel korábban mindenről lehetett beszélni, most meg ordít, ha benyit a szobájába. És aztán minden kiderül. De a filmnek nincs megoldása, az utolsó kép az egyre gyorsabban pörgő körhinta és a visító lány. Hát mondhatom nagyon jó hangulatom lett tőle. De nagyon jó filmnek tartom, nézzétek meg.

Már nagyon honvágyam van, és ez a film is csak erősítette, meg a Rockhajó is, amit tegnap este láttunk, és amitől Bob Dylan-hallgatós, kecskeméti, fagyoskodós esték jutottak eszembe. Mert hát 60-as évek és rock&roll. :D

Mást nem nagyon tudok megosztani, szóval legyen néhány kép.

Eszterrel még régebben.

És most.

Jule a buszon. :)

Morgane, Samia, Dilara :)

De miért nem szabad közel jönni?

Most csak azért se fogok mosolyogni -Tayron baba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soffydream.blog.hu/api/trackback/id/tr281524780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása