Ez is mozgalmas hétvége volt: bxl-i séta, Antwerpen, piac a Gare du midinél.

Pénteken Juléval bementünk a központ egy olyan részére, ahol még nem nagyon jártunk. Főleg antik bútorokat és használt ruhát lehet arra kapni, a főutcán pedig a designer-boltok követik egymást, szóval gondolhatjátok mennyire tetszett. :) És megtaláltuk azt a latin-amerikai klubot, amiről már korábban olvastam és gondoltam, h el kéne oda menni. Mindez a Palais de Justice és a Palais Royale között van, ahol egy gyönyörű parkra is bukkantunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Másnap irány Antwerpen a többiekkel együtt. nagyon jól éreztük magunkat, jó h Antwerpen sem túl nagy város, gyakorlatilag egy nap gyalog és mindent láttál. Szóval pontosan ezt tettük, bár a végére azért fáztunk és az eső is elkezdett szakadni. És mi Christoph-fal (jól néz ki így leírva xD) azon filozofáltunk, h a belgáknak miért nincs esernyője, mire Christoph: hát mert ők itt élnek, immunisak az esőre, nem érzik, h esik. xD

 

Szóval itt vannak a képek Antwerpenről.

Igen, az ott fent egy kávézó. Nem ott ittunk kávét.

Együtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christoph és Eszter mágnesgolyói. xD

Sültkrumpli. Rohadt drágán. 1 euróval többe került, mint Bxlben. Hiába a flamandok nagyon gazdagok és azt hiszik, h te is az vagy.

Azt nem tuodm, h ez milyen vár, de szép és ott van a kikötő sarkában.

Ja, ma voltunk piacon az nagyon jó és vicces, ahogy az arabok próbálják egymást túlordítani, és mindent eléd raknak kóstolónak, csak h vásárolj. Szóval pl egy csomó egzotikus gyümölcsöt megkóstolhatsz. :) De nekem legjobban a két óriási fűszerstand tetszett.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soffydream.blog.hu/api/trackback/id/tr431679735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fidelia 2010.01.17. 17:15:53

Kár, hogy nem fotóztad le az arab piacot és a fűszerstandot. Szívesen megnéztem volna.
Nagyon szép a brüsszeli esti felvétel.
Nem is meséltél pénteken semmit ezekről a designer boltokról. :(

Soffydream · http://www.myspace.com/soffy_dream 2010.01.17. 17:25:17

@Fidelia: Ja, nem jutott akkor eszembe. :)Majd lehet, h fotózok pár kirakatot, csak akkor nem volt nálam a gép, csak Jule fotózott.
süti beállítások módosítása