Soffydream 2009.10.15. 20:28

Tears in Bxl

Az előző hét volt az első sírós hét. Azt hiszem most merültek ki az otthonról hozott tartalékok, lassan fel kell építeni az itteni életet.

A hétvége olyan volt, mint egy hullámvasút. Nagyon jó volt, de rengeteg minden történt, és már azt sem tudtam, hol áll a fejem. Ennek következménye, hogy olyan dolgpkat mond az ember, amit nem gondol komolyan. Na de mindegy, ezen túl vagyunk.

Szóval Antwerpen. Nagyon jó kis hely, nagyon tetszett, bár voltak problémáim. Így utólag azon röhögök, mikor Eszter odajött hozzánk és megkérdezte: egy kicsit azért élvezitek? XD Ezek szerint nagyon látszott a véleményem. :D

A dóm gyönyörű szép, nagyon tetszett, de sajnos nem volt elég időnk körülnézni, mert zárták már a mise után. :( A belváros nagyon szép, nagyon hangulatos.

A tengernél még szívesen maradtam volna, csak kicsit más társaságban. XD Visszafelé megnéztük Mechelent, ami egy nagyon szép város, a világ örökség része (ezt hogy írják?), de ott már eszünmk ágában sem volt kiszállni. Hazaérkezés, hajnali 2-ig Corbeau, másnap istentisztelet. Ami inkább egy protestáns kismamaklub/társkereső, az egyetlen normális ember a lelkész és a jogász lány, akinek elfelejtettem a nevét. Végülis ez is valami.

Ami lényegesen dobott a hangulatomon ezen a héten az az, hogy megvan a repülőjegyem. :) Szóval dec 17-től jan 7-ig otthon leszek. :)

Ezen a hétvégén pedig Neufvilles ( a név senkit ne tévesszen meg, ez egy kis eldugott falu). Ketten csajok, végre lazítás. Lenne, ha nem sminkelnék fogyikat. :) De szerintem jó lesz.

 

Antwerpen, Főtér

    A dóm ( vagy legalábbis, azt hiszem, az) :D

Ez a mellékoltár tetszett legjobban:

Jezsuita templom a nem túl gyakori napfényben.

     A vonatpályaudvar kívülről

és belülről

     Az állatkert bejáratánál

          Mechelen

A bejegyzés trackback címe:

https://soffydream.blog.hu/api/trackback/id/tr371452739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fidelia 2009.10.15. 20:59:19

Szívesen elmennék én is ezekre a helyekre... Kár, hogy egy-két kép sötét és hogy a tengernél nem fotóztál. De így is szépek.
Egyébként a világörökség része. Így írják.
Az elefánt nagyon aranyos. Na persze Te is!
A sírás a fáradtság miatt is van. Talán kevesebbszer kellene corbeau-zni.

Soffydream · http://www.myspace.com/soffy_dream 2009.10.15. 22:16:15

Eddig összesen 2x voltunk bulizni, szóval ez szerintem nem sok, nem attól vagyok fáradt, dolgozom is.
süti beállítások módosítása