Ez a hétvége nagyon- nagyon jó volt. :) És nagyon mozgalmas.

Megnézhettük a német fiúkat Hungáriára táncolni, ami nagyon vicces volt, volt limbo, twist meg minden, ami kell. Másnap elmentünk a világ tényleg legjobb partihelyére, és nagyon jót buliztunk, asztalon táncoltunk és élveztük, hogy most mi vagyunk a legnagyobb és legvidámabb társaság és persze a leghülyébb is. Szóval, ha valaki Bxl-be jön, ajánlom a Corbeau-t (a reklám helye).

Aztán vasárnap fogadást nyertem. :) Reggel 8tól éjfélig nem gyújthattam rá, Ovénak pedig nem szabadott volna németül beszélni a jelenlétemben. És mindenki csodálkozott a kézfogásnál, h meg bírod csinálni? Én meg: ez szerintetek kérdés? Szóval majd jön a belga csokim. :)

A szeminárium hétfőn nagyon jó volt, két csoportra osztva átbeszéltük, hogy kinek mi a véleménye eddig a helyéről. Tényleg a miénk az egyik legjobb. De a többiek is jól elvannak. Hétfő este lecserélődött a nálunk lévő társaság, és én így jobban éreztem magam. Nem azért, mert a többieket nem bírom, hanem mert most elég jól le tudtuk redukálni a német beszédet. Komolyan mondom, hogy előbb leszek perfekt német, mint francia. Szóval van NIN koncertpartnerem, igaz hogy koncert nincs, dehát ez mellékes. De hátha Sziget is lesz a dologból. ;)

A mai nap viszont sokkoló volt: van 2 új gyerek a csoportban! Mintha ez a 6 nem lett volna elég. Nagyon arik és tök jó, hogy viszonylag nagyobbak (kb 2 és fél év) és nyugisak, bár lehet hogy ez csak az elején van így, de ma alig szóltak pár szót. 

Most ennyi, később majd kiegészítem képekkel.

Itt az egész SPJ-s csapat. A neveket nem írom le, majd kérdeztek. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://soffydream.blog.hu/api/trackback/id/tr141416707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fidelia 2009.09.29. 21:47:17

Nagyon várom a képeket és remélem, látom majd, ahogy táncolsz az asztalon :)
A Hungária hol szólt? A Corbeau-ban?
Javaslom a fogadás meghosszabbítását!
Hogyhogy lecserélődött a társaság? Elment Jule? És Eszter?
Az új gyerekekről is jöjjenek képek! És még Adilról is hiányzik. Most még biztosan meg vannak szeppenve, nem tudják, hova kerültek. Hogyan választják egyáltalán ki őket és ki hozza őket ide?

Soffydream · http://www.myspace.com/soffy_dream 2009.09.29. 23:04:50

@Fidelia: A Hungária a lakásban szólt a laptopomról, itt táncoltak a fiúk a hatalmas nappalinkban. XD A vendégtársaság cserélődött le, hétvégén nálunk aludt 5 ember, és hétfőn is 4, de ebből csak 1 volt ugyanaz.
Sztem asztalon táncolós kép nem lesz, vagy ja mégis, de nemtom melyik fiú gépe volt az...
Nemtom hogy ki választja ki őket, erről a két gyerekről még semmit nem tudok, majd később elmondják.

Fidelia 2009.09.30. 23:01:05

Jó így együtt látni a csapatot!
Először is egy megjegyzés: mindenki mosolyog, jókedvű, csak Te nézel olyan szomorúan. Vagy mintha nagyon fáznál...
No, és akkor kérdezek:
ki az a lány a bal szélen, a fekete sállal? Ő nagyon helyes. És ki a mögötte álló szőke fiú? Ő is aranyosnak látszik. És a többi fiú neve? Melyik az Ode?

síró_bohóc 2009.10.03. 13:50:39

Németországban a fogadás tárgya egészen biztos a sör lenne XDDD habár a csokit itt is nagyon-nagyon szeretik. A babákról én is szeretnék képeket látni! :) Ydiss (vagy hogy hívják) még mindig sokat sír? :S

Soffydream · http://www.myspace.com/soffy_dream 2009.10.03. 17:03:40

@Fidelia: A fekete sálas lány Caro, ő dolgozik együtt a Tomival. A mögötte álló szőke fiú Johannes, vicces hogy egyezik az ízlésünk. :)
A többi fiú balról: Christoph, Arbo, Jakob, Ove (nem Ode XD), és Tamás.

Soffydream · http://www.myspace.com/soffy_dream 2009.10.03. 17:05:16

@síró_bohóc: Igen, sokat sír. :( Múltkor volt kórházban egy napra, de nem tudom, mire jutottak. majd még fényképezek, csak sose jut eszembe, hogy vigyek fényképezőt.

Fidelia 2009.10.03. 21:00:16

@Soffydream: Hát jusson eszedbe! Szóval le kell fényképezned Adilt és a két új kisfiút. És jó lenne a tejeskávé-babáról is egy új kép. Egy mosolygós :))
Ode-Ove: a fene se tudja megjegyezni ezeket a furcsa neveket. A Johannes legalább egy normális név. :)
süti beállítások módosítása