Soffydream 2009.09.06. 20:12

bxl

Vége az első brüsszeli hetemnek...

Hát azt nem mondom, hogy nem volt húzós, mert az volt. De a gyerekek és a kolléganők aranyosak. A ház, ahol dolgozom és lakom (Notre Abri) hatalmas és nagyon könnyű benne eltévedni. A lakásunk nagyon szép, nagy, bár a szobák kicsik, de ennyi hely elég is. :)

A csoportomban 6 gyerek van, 2 baba: 1,5 és 2 hónaposak, és négy 2-4 év közötti gyerek. Na azok aztán tudnak bajt csinálni! De most már rájuk tudok szólni, szóval ez tök jó. :) Első nap még nem tudtam, hogy kell franciául rájuk ripakodni. :)

Bxl gyönyörű szép, de nagyon drága. Szerencsére így a hét végére sikerült kiderítenem, hogy hol tudok bérletet venni, szóval nemsokára meg is tehetem, ez egy kicsit javatani fog a közlekedéshez való viszonyomon. :)

Ja, tényleg nincs olyan, hogy valaki belga. Legalábbis nem bxl-ben. Itt kb csak négerek és muzulmánok vannak, ja meg kínaiak.

belga csokit még nem ettem, de a sörrel már első este megismerkedtünk. :) Még csak két fajtát kóstoltam a kb 400-ból, de azok nagyon finomak voltak. Az egyik az itteni meggysör volt, ami sokkal finamabb annál, mint amit Kecskeméten ittam. :)

Még kb semmit nem sikerült megszoknom, csak a gyereksírást. De most már legalább nem tévedek el, ha meg akarom találni a villamosmegállót. De még van idő. :)

Nah inkább nézzetek képeket, és majd még írok.

http://s1014.photobucket.com/albums/af268/Soffy_bucky/

A bejegyzés trackback címe:

https://soffydream.blog.hu/api/trackback/id/tr311364412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása