Félidő. Legalábbis karácsonyig. Most megint beteg vagyok, de holnap jön az orvos, hála a jó égnek.

Az EVS szeminárium egy nagy rakás kaki volt, úgy kóvályogtam egyik teremből a másikba, mint aki azt se tudja, fiú-e vagy lány. Mondjuk folyamatosan zabáltam a lázcsillapítót, lehet, hogy attól volt. A társaság nagyon jó volt, persze megint csak a németek voltak azok, akik nem nagyon nyitottak (tisztelet a kivételnek), nekik elég nagy társaságuk van, hogy ne legyen szükségük senki másra.

Ezt aztán szombat este is tapasztaltuk a saját lakásunkban. Akkor nem olvastam be nekik, de már nagyon benne vannak a bögyömben, szóval legközelebb, ha német szót hallok ebben a lakásban, azt hiszem robbani fog a fejem. De aztán legalább megint volt egy magyar nyelvű romantikus filmnézés. :)

IAMX

Vasárnap úgy keltem fel, hogy majdnem megfulladtam a köhögéstől, de aztán estére szerencsésen félholt állapotig küzdöttem fel magam. Végül a genti pályaudvar nyelvégetően forró kávéja mentett meg.  Amennyit a villamosablakból láttam, nagyon szép város, majd később talán elmegyünk közösen is.  Minden nehézség nélkül megtaláltam a helyet, ami nagyon-nagyon tetszett, kivéve azt, hogy nem elég a belépő meg a ruhatár, még a pisiért is fizetned kell.

A koncert nagyon jó volt. Tetszett az előzenekar, ami egy emberből állt. :) Mikor megláttam, gondoltam olyan mintha Robert Smitht és Bob Dylant összegyúrták volna, és a zenéje sem változtatta meg ezt a véleményemet.

Ez volt a második IAMX koncertem, de az első olyan, amin igazán tomboltam, mivel az előzőn még nem ismertem őket. Egyszerűen nagyon jó volt az a hatalmas energia, amivel játszanak. Chris Corner exhibicionizmusa, színpad- és zenefüggősége... Szóval nagyon jó volt. A csaj nevét már megint elfelejtettem, de őt is nagyon bírom. Tulajdonképpen olyan, mintha két frontembere lenne a bandának. ja és nagyon szeretem Chris beszédét. Számomra ez általában meghatározó, hogy valaki milyen hanghordozással, meg mittudomén milyen szavak vannak még erre, de szóval hogy hogyan beszél. Hallgassátok meg.

csináltam egy videót, de a hang sajnos nagyon rossz, túl közel voltam. www.youtube.com/watch

Ja még annyit az EVS szemináriumról, hogy Namurben volt, és az egyetlen jó dolog kb az volt, mikor elereszettek minket a városban és körülnézhettünk kicsit. De mi Mayával aztán inkább csak beültünk egy teázóba, és ittam egy nagyon fincsi barackos-gyömbéres teát.

Namur

 

És végül IAMX :)

A bejegyzés trackback címe:

https://soffydream.blog.hu/api/trackback/id/tr91476329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

síró_bohóc 2009.11.15. 22:20:43

úgy látom ti sok vizet láttok, én itt ezt nagyon hiányolom...

Soffydream · http://www.myspace.com/soffy_dream 2009.11.16. 09:14:16

@síró_bohóc: hát igazából annyira nem pl Bxl folyóját eddig kb 2x láttam :S
süti beállítások módosítása